26 mars 2017

Solig söndag morgon!


Solen lyser även idag, så underbart! Ställde ju om till sommartid inatt vilket ju är ytterligare ett steg mot rätt årstid:-) Själv somnade jag på soffan när klockan bara var kvar i åtta och sov sen som en stock igår kväll. Inget vidare sällskap jag inte. Men jag kände mig inte alls pigg igår kväll. Vi skulle grädda våfflor och äta men det slutade med att Leah och Pontus gjorde det själva då både jag och Hugo somnade.

Men rätt skönt idag när vi ställt fram klockan. Jag har inte märkt av det något (brukar annars vara jättekänslig när klockan ställs om) och det har säkert att göra med att jag somnade så tidigt igår.

Snart ska Leah och jag bege oss av till hennes innebandy. Det är föräldramatch idag, eller föräldramatch de ska möta oss mammor. Tycker jag är lite konstigt. Jag menar när Hugos lag möter föräldrarna så är det just föräldrarna de möter. Både pappor och mammor får vara med men inte när det anordnas såna matcher med Leahs lag då får bara mammorna vara med. Hoppas inte det har att göra med att det är ett tjejlag. Hugo spelar ju med bara killar i sitt lag så då borde ju de bara möta papporna i såna fall:-P Tycker det är lite fånigt.

Bäst att ladda nu för sen ska vi iväg och kolla på hockeyn. Ja hela familjen faktiskt. Ska bli kul!

//Sofie


Inga kommentarer: