30 mars 2017

Jobb, läkarbesök och städning

Ja det sammanfattar min dag rätt bra. Jobbade fram till efter lunch innan jag for iväg för en träff med doktorn. TYVÄRR fick jag inte träffa samma läkare som jag fått träffa tidigare gånger. En helt ny som jag fick dra hela min historia för. Han tog iallafall prover så en bakterieodling ska göras. Se om det visar något.

Mamma var och hämtade barnen när de slutade skolan idag så efter besöket hos doktorn (och lite mathandling) så åkte jag hem till dem. Vi åt mellis/fikade och hade det trevligt. När mamma åkt hem så tog jag tag i och storstädade huset. Fy alltså, men nu är det klart. Sängkläder är byta i alla sängarna, dammat och avtorkat i alla rummen, badrummen är rena, tvättmaskinen har fått jobba, dammsugaren har körts genom hela huset etc. Så himla skönt att det är klart nu!

Fick städ ifred med då Hugo hade fotbollsträning som även Leah följde med på.

Vi ska åka iväg imorgon och kommer inte hem förrän på söndag. Jag tycker det är så skönt att komma hem till ett städat hus. Pontus fyller ju 30 på lördag så vi ska iväg på lite äventyr för att fira honom. Jag har planerat och grejat och Pontus han vet ingenting. Han vet inte ens vart vi ska. Ska bli skoj att komma iväg hela familjen och bara va en helg!

Men nu ska jag krypa ner i sängen. Duschade förut och har tagit på mig ren pyjamas. Bästa känslan ju!

//Sofie


Inga kommentarer: