25 mars 2017

Spin of Hope, vedklyvning och cykling

I morse så vad jag på plats på gymmet och körde en timme på spinningcykeln till förmån för barncancerfonden. Spin of Hope var det som gick av stapeln! Så himla fint och roligt initiativ. På mitt gym anordnades det även andra pass under hela dagen som man kunde boka in sig på. Man fick betala en viss summa för att delta men alla pengar gick oavkortat till barncancerfonden. 

Massa fina priser, tilltugg och goodiebags delades även ut bland de som deltog. Hade jag haft mer tid/känt mig helt hundra i kroppen så hade jag helt klart deltagit i något mer pass, men det fick bli en timme på spinningcykeln iallafall:-) 


Efter spinningen var det till och hoppa i jobbarkläderna. Jag behövde hjälpa Pontus med all ved. Han körde motorsåg och hög medans jag stod vid vedklyven. Vi blev inte klara idag men är iallafall på god väg. Jag blir, av någon anledning, väldigt sugen på bergvärme såna här dagar ... 




Jag övergav faktiskt Pontus efter lunch. Fick lite dåligt samvete för barnen när vi båda stod där i vedhögen och var tråkiga. Fast Hugo gick över till grannen och lekte och Leah var sugen på att cykla. Vi hängde på cyklarna på bilen och åkte in till stan. Vi behövde handla ett par saker till middagen ikväll så passade på att ta en cykeltur innan vi åkte till mataffären. 

Så himla underbart väder och så roligt att cykla! Premiär för i år:-) Även premiär för skinnjackan, yes idag åkte den på!

Vi cyklade runt i de fina parkerna i stan. Massa folk ute, så härligt. Jag brukar säga att sommaren är min favorit årstid men undra om inte våren är lika stor favorit, så himla härlig årstid! Folk vaknar liksom till liv igen efter den långa vintern.



Nu blir det snart middag här hemma. Pontus står och gör oxrullader. Till efterrätt får det nog bli våfflor. Det är ju ändå våffeldagen:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: