17 mars 2017

Uppfräschning av håret


Mitt stackars hår var riktigt slitet. Jag förstår inte varför men det är ännu mer känsligt och blir lättare slitet nu än innan. Pratade med frisören om det som också märkt att det blir slitet väldigt fort. Köpte med en burk med kosttillskott som ska vara bra för håret. Är rätt skeptiskt till sånt men tänkte att det är värt ett försök iallafall. Se om det var att kasta pengarna i sjön eller inte. Frisören rekommenderade det då det funkat bra på henne så det låter ju bra.


Så jävla ful så jag vet inte vad. Satt och kikade ner i tidningarna medans frisören la i färgen och vips när jag kollade upp var jag så här vacker. Ser ut som jag är flintis upp till ju:-)


Håret blev en bit kortare igen men det var ju välbehövligt. Tycker den här längden är lite väl kort egentligen men vad göra liksom. Det är det som känts lite tråkigt sista gångerna för jag kan aldrig spara ut minsta längd i håret för det blir bara slitet och så måste det klippas av. Se om de där pillren kan göra något åt det. Håller tummarna för det.

Nu ska jag hämta barnen i skolan och åka och göra något som barnen sett fram emot hela veckan. Leos lekland? Handla ett kilo godis? Åka och bada? Äta på McDonalds? Köpa leksaker? Svar nej. Vi ska åka och hämta kusin Minna på dagis. Det har Hugo och Leah sett fram emot heeela lååånga veckan då det bestämdes i måndags. Tror Minna kommer tycka det är roligt att Hugo och Leah kommer och hämtar:-)

//Sofie


Inga kommentarer: