31 mars 2017

Grått men varmt

Igår morse när jag skulle till jobbet var det fyra minus grader ute och is på bilrutorna. Idag när jag skulle upp och åka på spinning så ställde jag klockan tio minuter tidigare för att jag skulle ha lite mer tid till att hinna skrapa rutorna. Idag var vädret helt motsatta! Nio plus grader hade vi här hemma klockan tjugo över fem i morse. Helt galet ju. Tyvärr ingen sol men den kanske kommer framåt dagen.

Var och körde spinning som sagt och det gick riktigt bra. Ingen hosta alls! Undra om det vänt nu? Läkaren sa till mig igår att ta det lugnt med träning men det gav ju bara bra effekt ju:-)



Jag har massa att göra idag. Vika alla korgar med tvätt som står i vårt sovrum, packa och förbereda allt inför våran lilla resa. Slå in Pontus presenter också måste jag göra. Alltså jag är fan expert på det. Jag tänker igenom noga och är ute i god tid med att köpa presenter, men att slå in dem? Det kommer jag alltid på precis innan vi ska åka iväg typ. Samma sak varje gång.

Se hur mycket jag kommer kunna uppdatera här i helgen. Min mobil (appen) funkar fortfarande inte att blogga ifrån. Eller jag har helt ärligt inte lagt ner överdrivet med tid för att lösa problemet. Tror nämligen att det är min mobil som är felet. Den är jättekonstigt till och från, skulle behöva en ny.

Så ja, jag får ser när jag har möjlighet att kika in här och skriva nästa gång. Uppdatera på söndag om jag inte lyckas innan.

Happy friday på er alla!

//Sofie

Inga kommentarer: