01 september 2013

1 September 2013

Idag så kom hösten kändes det som. 1 september och luften har varit så kall idag. Visst det har känts i luften tidigare att vi gått mot kallare tider men idag var det riktig höst höst i luften ute.

Leahs vattkoppor är i princip borta nu! Lite koppor kvar som torkat ihop men annars är allt som vanligt igen. Så skönt! Framför allt att det inte blev långvarigt. Föreställde mig minst en veckas isolering typ men hennes vattkoppor var en kortvarig variant vilket känns skönt. 

Morgonen bjöd på storfrukost hemma hos Gunnar. Hugo åt pannkakor för glatta livet:) Sen var Leah bjuden på 4 års kalas hos Alma och som tur var hade hon ju frisknat till så hon kunde gå. Efter kalaset så stannade hela familjen kvar och vi grillade tillsammans. Haft en mycket trevlig söndag och första september får jag säga. Barnen har lekt som tokar så när vi kom hem nu ikväll var det bara på med pyjamas och borsta deras tänder och stoppa ner dem i sängen. Ungefär:) 

Nu är det min tur att krypa ner i sängen. Ska påbörja en bok jag fått låna av svärfar. Alltid kul med något nytt att läsa! 

//Sofie

Inga kommentarer: