03 september 2013

Det blev värre

Gaah så segt. Hela natten till idag låg jag i feber. Feber är något jag väldigt sällan har. Blev en sömnlös natt som växlade mellan svettningar och hackande tänder. Varit hemma från jobbet idag med andra ord. Skitdålig tajming av flera anledningar. Dels ska jag springa en mil (gärna på en vettig tid) på lördag och hela veckan är fullbokad med jobb.

Men beslutat mig för att jobba imorgon i alla fall. Febern har släppt efter mitt sovmarathon men är fortfarande sliten men hoppas det släpper över natten. Får väl ta mig en Alvedon imorgon annars. Har en kortdag och skulle jag må skit så får jag väl vara hemma och bli frisk torsdag och fredag istället.

Så svårt att veta hur man ska må imorgon när man måste höra av sig till jobbet i tid så de vet om de måste sätta in någon annan istället.

Men så är det. Jag blir ju alltid sjuk den här tiden på året och framförallt när jag har ett lopp jag ska springa. Köra på att anmäla mig till ett lopp som går i vår sen istället:)

Barnen och Pontus är på fotbollsträning. Mamma och pappa skulle dit också och hjälp till. En vuxen måste ju vara med och delta i Leahs grupp och det är skönt och ha med någon som kan vara med Hugo också. Man vet ju liksom aldrig vad som kan hända.

Sen tror jag min pappa mer en gärna följer med. Sportnörd ut i fingerspetsarna som han är. Han tycker nog det bara är kul med barnbarn som vill hålla på med någon idrott. Tycker jag med i och för sig. Så länge de tycker det är roligt tycker jag det är roligt:)

Nu ska jag fortsätta göra ingenting i min soffa.

//Sofie

Inga kommentarer: