13 september 2013

En toppen fredag

Haft en så skön dag! Så himla lyxigt när hela familjen är lediga samtidigt. 

Tänkte börjat dagen med en löprunda men kroppen kändes fortfarande inte helt hundra när jag vaknade. Får avvakta jag till morgondagen. Bestämde mig efter tjejmilen i lördags att bara ta det lugnt och inte börja träna förtidigt den här gången så kroppen verkligen får bli helt frisk en gång för alla. Det verkar vara ett vinnande koncept då jag framåt dagen piggnade till bra i kroppen å känt mig nästintill som vanligt igen. Skönt!

Leah och jag var en sväng på stan på förmiddagen. Leahs hår blev klippt (och färgat såklart!) samt fick Willys sig ett besök. Pontus har jobbat på i Leahs rum. Ett evighets projekt. Är så när hela ens hus är fuskbyggt så allt måste rivas och göras om från grunden. Nu sitter i alla fall en ny dörr på plats. Lite skillnad då den förra var en slät brun dörr den nya är vit spegeldörr. Blir så fint så.

I eftermiddag/kväll har vi haft tacomys med familjen Renvaktar-Qvist. Alltid lika trevligt som vanligt:-) Mätta och belåtna blev vi också. Barnen har lekt som tokar så de har somnat gott.

Mina ögon känns rätt tunga de också. Tror jag ska krypa ner i sängen och se om jag lyckas komma någonstans i min braiga bok. Kvittar hur bra en bok är för alltid när jag ska läsa på kvällen blir jag så trött och kommer sällan så långt i boken. Sakta men säkert går det när jag läser:-)

//Sofie

Inga kommentarer: