18 september 2013

Barn som får psykbryt

Tyckte om det här inlägget hos Katrin Zytomierska. Alltså finns det något mer befriande än se andras barn missköta sig och få såna där utbrott? Det är beviset på att ens egna ungar inte är helt dumma i huvudet, det är så barn är. Trots tror jag minsann det kallas. Vissa barn trotsar mer än andra men såna där utbrott är ju inte ovanliga.

Innan jag själv hade barn fick jag panik på ungar som låg ner och skrek inne i affären men inte nu längre. Jag tycker mer synd om föräldrarna och njuter av tanken att det inte bara är mina barn som kan bete sig sådär. Ja såvida det är normala föräldrar som säger åt sina barn/tar ut dem/ger dem konsekvenser för sitt dåliga beteende. Föräldrar som inte uppfostrar sina barn när de beter sig illa vill man ju bara gå fram och slå hårt i huvudet.

Det är skitjobbigt när ens barn beter sig illa och speciellt ute bland folk. Då kan det kännas rätt bra med en medlidande blick från någon för känslan av arga blickar av folk som tänker "kan inte den där människan uppfostra sitt barn?" tar gärna över vid såna situationer.

//Sofie



Inga kommentarer: