14 september 2013

Asby Skördemarknad

Dagen började tidigt. Morgonpigg sambo som gick upp tidigt för å gå hundpromenad varpå resten av huset också vaknade till liv. Fast gjorde inte så mycket då vi ändå skulle iväg rätt skapligt.

Först var vi en vända till tippen och sen stod Asby Skördemarknad på programmet. Så himla mysig liten marknad. Fanns mycket att göra å vi hann med en hel del. Både ponnyridning, karusellåkning, åka häst med vagn, klappa massa djur, köpa karameller (lördagsgodiset), kasta pil på ballonger, åka tramptraktor på snitslad bana med mera. 

Var mycket folk. Mer än förra året kändes det som. En jättemysig liten marknad som jag kan rekommendera er att åka till om ni får möjlighet. Speciellt med barn. Fanns mycket att göra för dem:-)

Efter marknaden åkte vi hem till svärföräldrarna och blev bjudna på kålpudding. Så himla gott. Mätt som en kotlett. Hugo och Leah har fått busa med kusin Emma och Vilgot också så de var trötta när vi åkte hem förrut.

Nu är det hockey på Tv (Elitseriepremiär ju! Eller förlåt SHL heter det ju numera) och senare blir det en promenad tillsammans med Micaela. Var längesen sist!

//Sofie

Inga kommentarer: