07 september 2013

Tjejmilen, here we go!

På plats i Stockholm och alldeles redo för att springa. Alldeles väldigt ute i för god tid är vi också. Vaddå onödigt och vaddå vi är rastlösa? Passa på och blogga lite nu då när jag har tid:-)

Barnen stojar och leker. Kul och träffa kusin Linus igen.

Sandra kom på att hon nog kunde kompensera sin dåliga uppladdning med att raka benen ordentligt.  Det kan hon säkert spara in tid på:-)

Vädret är toppen så det känns bra. Förra året spöregnade det så raka motsatsen i år. Bra bra.

Vad kan jag mer uppdatera om? Tja...Hugos nya grej är att säga att om något/någon inte bra så är de lika dåliga som HV. Det är mammas kille det!

Nu ska vi snart börjar dra oss för vi måste göra ett stopp i någon elektronik affär innan vi åker till starten. Både Sandra och jag måste införskaffa såna där hållare att ha runt armen till telefonerna när vi ska springa.  Kom fram till att det är rätt bra om vi kan ha med oss dem. Ska åka tunnelbana in så har ingen bil vi kan lämna sånt i heller...

Så är det ser ni. På återseende!

PS: Lägg märket till de fina tröjorna Sandra köpte till oss när hon hämtade ut nummerlapparna igår. Tyvärr är de inte i något vidare träningsvänligt material insåg vi men de måste ju användas! Nu kör vi:-)

//Sofie

Inga kommentarer: