25 september 2013

Hotellfrukost och Shopping

Har varit social med Hannah inne i Linköping idag. Jag hade en sån där smartbox som snart gick ut som var tvunget att utnyttjas. Tanken var att Hannah å jag först skulle spela squash och sen äta hotellfrukost men det visade det sig att hotellet erbjudandet gällde hos inte längre hade kvar sin squashbana så vi nöjde oss med enbart frukosten. Bättre det än att låta det brinna inne:-)

Å vilken fin frukost. Jättegott! Åt både pannkakor och smörgås med nutella. Sånt där lyxigt som man aldrig äter hemma. Trevligt och träffa Hannah också och bara prata massa. Sker allt för sällan!

Vart en sväng på stan efteråt också. Lyckades faktiskt hitta en vinterjacka till mig själv, kors i taket! En jättefin blå. Kommer jag vara snygger i nu i vinter.

Fyndade även dessa skor. Har kollat på den tidigare men tyckt de varit för dyra men nu reade de ut dem till bara en fjärdedel av ordinarie pris. Fynd fynd det är vad det kallas.

En tvgubbe har varit här å grejat också så nu har vi kanal digital å inte boxer längre. Har verkligen inget ont å säga om boxer. Varit så nöjd med dem. Hjälpsamma och enkla att ha och göra med. Tyvärr bor vi så dåligt till så vi får inte in någon bra mottagning med dem. Känns tråkigt å byta när man egentligen är nöjd med dem men bara att hoppas att kanal digital är lika bra.

Hunnit med en löprunda där jag träffade på både lössprungna kor och hästar. Våra grannar kan inte bygga stängsel det är ju helt klart.

Nu vankas kvällsmat och senare ikväll blir det promenad med Micaela.

//Sofie

Inga kommentarer: