24 september 2013

Pontus han jobbar och jag är trött

Ungefär så är det väl här hemma just nu. Jag har huvudvärk också så ska snart gå och lägga mig. Pontus håller på att sätta upp bröstpanel i Leahs rum och det blir så fint! Det kanske inte går fort men fy tusan det kommer bli så fint när det är klart:)

Tänkte få så mycket gjort i eftermiddag/kväll men nepp. Slutade jobbet och åkte och storhandlade mat för att sen hämta hem två övertrötta barn. Därefter har det liksom inte blivit så mycket mer gjort än att försöka underhålla och hålla dessa två trötta barn på bra humör.

Kände för en löprunda ikväll igen men får ta det imorgon istället. Var så himla härligt löparväder igår när jag sprang. Något positivt med hösten. Det är inte mycket positivt med hösten enligt mig men ibland lyckas även jag komma på några saker som ändå är rätt bra med denna årstid:)

Imorgon ringer klockan tidigt igen. Ska på äventyr med Hannahpannah. Eller ja äventyr kanske är och ta i men vi ska och ha det gött i alla fall.

Usch har lite ångest över tvätten jag skulle ha vikt ikväll. Fan. Hatar när jag tänkt få massa gjort och sen blir det inget gjort istället. Eller jo jag har ju umgåtts med barnen mina så inte det men allt det där andra kommer efter. Det tycker jag inte om.

Nu ska jag sova bort huvudvärken. Och min ångest över den ovikta tvätten. Jag tror jag har sån tur att den ligger kvar ovikt i sina tvättkorgar även imorgon. Eller så håller jag tummarna för att hustomten har vikt den åt mig i natt. Det vore ju inte helt fel det heller.

//Sofie

Inga kommentarer: