10 april 2016

En härlig söndag

Varit en sån skön dag idag! Barnen har haft kompisar på besök så det var high life här men det har bara varit roligt. Pontus kom hem han med efter att ha varit iväg på träningsläger med fotbollen.

Vi har mest varit ute i det fina vädret och grejat. Vet inte om jag fått så mycket gjort men skönt att bara kunna vara i trädgården och inte ens behöva ha jacka på sig. Poker och jag gick en liten promenad med vilket inte alls var dumt.

Ikväll var jag och körde ett pulsspinning pass. Nästa vecka kommer jag tyvärr inte kunna gå alls på många pass. Jag har något inplanerat varje eftermiddag/kväll som kommer i veckan. Får ju köra egna pass men det är allt lite tråkigt inte kan gå på något av de andra passen.

Imorgon vankas det jobb. Tidigt så bäst att försöka komma i säng skapligt ikväll. Lägga mig i sängen och kolla på gamla avsnitt av Sunset Beach.

När jag skrev listan förut kom jag ju på att jag hörde introlåten till programmet för inte alls längesen och när jag sökte på Youtube efter det fick jag ju upp massa gamla avsnitt. Sånt skitprogram det är egentligen men det är verkligen sån nostalgi och se det! Kommer ihåg massa från den serien, som alla namnen på alla karaktärerna! Tänk det satt jag alltid och kollade på om eftermiddagarna när jag kommit hem från skolan. Men det måste ju gått i repris va? Jag fick fram att serien sändes mellan 1997-1999 men då var ju inte jag gammal (9-11 år) så jag kan ha kollat på det? Någon som kommer ihåg?

//Sofie

Inga kommentarer: