26 april 2016

Trasig motorcykel

Så skönt det var att få slå ner rumpan i soffan nu ikväll.

Idag så har jag jobbat, hoppat studsmatta, lagat mat, målat i lekstugan...Skulle följt med Hugo på fotbollsträning också men då Pontus vid ett ögonblick förra säsongen sa nåt om att han kunde hjälpa till vid träningarna så blev han idag en av tränarna för laget så då passade ju bättre att han följde med dit.

Jag får följa med en annan gång☺

Mysigt att få lite egentid med Leah också. Leah som skulle hjälpa mig måla i lekstugan men bara försvann. Jag hörde motorcykelljud så fick för mig att hon kanske sprungit och kollat vem det kunde vara.

Leah hade mycket riktigt gått iväg och kollat vad det var ljudet kom ifrån och mycket riktigt var det motorcyklar som lät.

Jag hör (ja även ser) Leah gå fram till killarna som körde motorcyklarna. En av dem hade fått problem med sin motorcykel.

Leah:"Behöver ni hjälp eller?"
Ena killen (som ser lite förvånad ut):"Nja..."
Leah:"Tror du inte jag är duktig på att laga motorcyklar eller?"
Killen igen:"Ehh ja det kanske du är?"
Leah:"Nej det är jag ju inte så det där får ni faktiskt lösa själva, hejdå!"

Sen kom hon fram till mig och skakade på huvudet och sa att om pappa varit hemma hade ju han kunnat fixa motorcykeln åt dem. Pappa är typ gud i det här huset. Pappa kan allt.

Har ingen bild från dagen att bjuda på så slänger upp en favorit bild på världens bästa Minna. Älskar den här bilden, blir så glad av att se den. Världens goaste❤

//Sofie


Inga kommentarer: