24 april 2016

Utflykt till Linköping


Barnen och jag drog en sväng till storstan för att hitta på nåt idag. Tanken först var att åka till Trädgårdsföreningen eller ut till Valla men då vädret var...pissdåligt så ändrades planerna och vi hamnade på lekland istället. Barnen var nöjda med det också:-)

Blev en väldans massa lek och stoj. Vi åt även lunch där samt så ville Leah få ansiktsmålning så 45 minuter av tiden spenderade vi i kö dit. Men se så fin hon blev vår lilla fjäril.




Mamma hörde sen av sig då hon och pappa också var i stan så vi åkte och möte upp dem och tog en fika ihop. Leah ville sen följa med dem till IKEA så Hugo och jag tog en tur och köpte lite grejer till honom. Han har ju gjort ett sånt där växaryck så hans garderob behövs uppdateras till storleken större.

Blev även ett par fotbollsskor, strumpor och benskydd inhandlade till fotbollen som börjar i nästa vecka,

Alltså vad skulle man lägga alla sina pengar på om man inte hade barnen? Tanken slog mig idag när jag lite snabb räknade ut summan av allt jag betalt för idag och kom fram till att det bara var saker till barnen. Som den där tanken "vad gjorde vi egentligen innan vi fick barn?" all denna lediga tid man hade då, vad fyllde man den med liksom?

Inte för jag inte vill umgås med mina barn eller lägga pengar på dem för det gör jag med glädje men det är var bara en sån där tanke som dök upp ni vet.

Kvällen här hemma blir lugn. Hade planer på en löptur men fy det här vädret som varit idag är inte roligt. Ena stunden strålande sol sen går det fem minuter och snöblandat regn vräker ner från himmelen. Huvudvärksväder kallar jag det. Ska ju på spinning imorgon bitti. Tar träningen då istället:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: