24 april 2016

Möhippan!

Jag skrev ju förra veckan att jag skulle berätta om möhippan vi anordnade för Jennie förra helgen men tiden har visst inte funnits till det förrän...nu! 

Dagen började tidigt då jag åkte för att möta upp Jennies kusin Tina (som också ska vara tärna på bröllopet). Klockan 06.00 bar det av norr ut och vid 10.00 var vi framme för att möta upp resten av gänget. 

Blivande bruden överraskades i hemmet och fick krona och band på sig för att pimpa upp sin outfit.

Jag, Tina och bruden på väg mot första stoppet! 

Som var att Myrorna där vi gick loss och shoppade kvällens kläder till huvudpersonen. Fanns många fina alternativ men det blev tills sist denna outfit som fick följa med därifrån. Färg, glitter och paljetter passar ju en melodifestival älskare:-) 

Efter det åkte vi och hade det skönt på spaavdelning med god lunch, bubbelbad och bastu. 

Sen vad det dags för nästa överraskning som var poledance! Alla fick vara med och prova på och jädrar så svårt det var! Inte för jag trodde att det skulle vara lätt innan men ni fattar. Instruktören fick det att se så enkelt ut men det var det inte. Det var väldigt kul att prova på. En del fick blåmärken och andra träningsvärk efter passet men jag lyckades konstigt nog undvika båda två:-) 

Sen åkte vi allihopa för att göra oss i ordning för kvällen. Blev lite tilltugg och gott att dricka innan alla satte igång och snyggade till sig. 

Enda bilden jag hittade på mig. Redo för utgång! 

Vi var och åt på ett ställe som hade så god mat! Jag åt gös och det var nog en av de godaste rätterna jag ätit! Toppenbra mat verkligen. Kommer tyvärr inte ihåg vad stället hette nu bara för det med helt klart att det kommer bli ett återbesök dit! 

Vi blev sen upphämtade av en limousine. Riktigt roligt att få åka (första gången jag gjorde det) och med karaoke i så livade upp resan ordentligt:-) 


Vi hamnade på ett uteställe där (mina barns favoriter) Panetoz spelade. Det var jättedrag men vid det här laget var jag (med flera) rätt slitna och trötta. Blev att runda av rätt skapligt. Tina och jag hade ju lång väg att åka hem sen dagen efter så det var väldigt skönt när jag väl fick lägga huvudet mot kudden:-) 


En rolig och intensiv dag precis som en möhippa ska vara! 

//Sofie 



1 kommentar:

Jennie sa...

SMAK heter restaurangen! :) 👍 får käka där nästa gång du är här!