20 april 2016

Jobbintervju och löprunda

Idag på förmiddagen har jag varit iväg på jobbintervju, igen. Räknade ut förut att jag den senaste tiden varit på 7 intervjuer och då har jag även en till inbokad framöver.

Det har gått bra med intervjuerna och några har resulterat i jobberbjudanden. Senast igår ringde de från ett ställe och sa att om jag ville var jobbet mitt. Dock har det inte känts helt hundra rätt med nåt av de jobben (av olika anledningar. Ett jobb till exempel hade jag gärna tagit men tjänsten var bara på 60 procent vilket är för lite för mig) så än blir jag kanske kvar där jag är men jag fortsätter leta. Bara att få komma på intervjuer tycker jag är så bra och nyttigt. Det behöver man alltid träna på och kan alltid bli bättre.

Efter jag varit där drog jag på mig löparskorna och sprang en runda på 8.2 km i det fina vädret. Gick riktigt bra! Slitet på gymmet har gett resultat även ute i löparspåret vilket är kul!

Dock fick jag så ont i vaderna när jag sprang. Precis som förra gången men den här gången var det fasen värre. Aldrig varit med om det tidigare! Fick stanna till några gånger och skaka loss benen så släppte det men sen efter nån kilometer fick jag ont igen. Vet inte vad det kan vara... obehagligt är det och jag hoppas att det ger med sig och försvinner helt. Nu när jag äntligen hittat ut i löparspåret igen vill jag inte få problem med det.

Hittade en nyckelpiga med när jag stod och flåsade efteråt. Årets första jag sett☺

Nu laddar jag för en eftermiddag och kväll på jobbet!

//Sofie


Inga kommentarer: