09 april 2016

Våran dag


Min outfit för dagen. Foto taget av Leah medan jag är på väg fram och ska säga till henne och sluta leka med min telefon. Bästa dagens outfit bild ever. Skinnjackan är förövrigt köpt på tradera. Endast 50 kronor kostade den med porto och allt. Fynd! 


Vi drog och åt lunch på Mc'Donalds. Var väldigt längesen sist vi var där och åt så barnen var extra glada. Det enda jag nu mer tycker om att äta på denna restaurang är deras Mc'Wrap med grillad kyckling. Den är så god! Hamburgarna är jag inte alls så förtjust i längre. Vare sig det är Mc'Donalds, Max eller någon annan snabbmatskedja. Tur då att det finns annat gott alternativ:-) 


Sen var vi och hälsade på Elin och Minna en sväng. Jag och Minna lekte med kameran fast Minna tyckte nog bara jag var jobbig som störde henne när hon åt majskrok. 


När vi kom hem sen så var vi och gick promenad tillsammans i det fina vädret. 


Blommor hittade vi i mängder så det plockades det en hel del av och togs med hem. 


Hugo lekte även fotograf en stund med varierat resultat. Vi fastnade ju alla tre på i alla fall en bild ihop jag, Leah och Poker. 


Blåsippor


Vitsippor 


Ja även tussilago hittades och plockades. Hade svårt att hitta passande vaser till dessa fina blomster men kom på att dessa små kaffekoppar kanske kunde passa vilket de gjorde! Köpte dem på loppis för några år sen bara för att de var så små och söta. Ett annat bra användnings område är att ha dem som äggkoppar. Gäller och vara lite finurlig ibland:-) 


Ätit har vi med gjort ikväll och barnen de är nyduschade så snart blir det mys i soffan framför Gladiatorerna med lite godis. 

//Sofie 

Inga kommentarer: