14 september 2019

Frisörbesök

Ett avbrott från hemmets fyra väggar blev det igår. Jag hade en tid bokade hos frissan på eftermiddagen. Har haft den tiden bokad sen länge och med tanke på hur svårt det är att få ny tid så åkte jag iväg och livade upp mitt liv med att få håret uppfräschat.


Se vilket lyft det blev! Av med det slitna och bort med den fula utväxten. Köpte även ett (snordyrt) kosttillskott för håret. Jag har sen en tid tillbaka börjat fälla och tappa så mycket hår. Det har jag aldrig gjort tidigare. Inte ens när jag varit gravid/fött barn/ammat. Men sen typ ett år (?) tillbaka så ramlar det hår av mig. Jag som inte har jättegott om det sen innan gör allt för att det ska bli bättre. Så nu får vi se om dessa tabletter gör någon nytta. Hoppas på det.

När jag kom hem sen mötes jag av två mycket piggare barn. Så skönt!


Jag fick ett ryck och byte dukarna här hemma på borden. Den här fina som jag shoppade på en loppis för en billig peng fick komma fram. Så himla fin!

Älskar att ha dukar på borden och när man kan shoppa så många fina/billiga på loppisar behöver man ju inte vara rädd för att använda dem. Blir det smutsiga tas bara en annan fram och på så sätt kommer alla till användning!


Känns annars som hela huset skulle behöva storrengöras efter vår sjukvecka här hemma. Orkat med att köra igång några maskiner tvätt emellanåt annars är det rätt skitigt och äckligt överallt känns det som. Bädda rent i sängarna och städa badrummen står högst upp på listan att göra sen när orken är tillbaka.

Idag är faktiskt en del av orken tillbaka. Jag har sovit sååå bra inatt. Bästa natten på länge. Så vi ska försöka ta oss iväg och lämna sjukhemmet idag. Se hur det känns när jag kommer hem igen sen. Förhoppningsvis ingen större skillnad:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: