21 september 2019

Gårdagens fredag


Fredagsstilen igår blev färgglad. Gula strumpbyxor med en kurbitsmönstrad klänning.


De blev förvånade på jobbet när jag kom i byxor häromdagen. Kom på att jag nog inte haft byxor sen jag började där i våras. Byxor kan vara snyggt, men få plagg slår ju klänning. Så är det ju bara. Skönt och snyggt är den bästa kombinationen.


Jag hade lunchdejt igår med den här bönan. Ja, och hennes föräldrar såklart. Världens gladaste bebis som aldrig vill le när jag tar kort. Det är Majken det:-)


Pontus var och tog upp båten igår kväll. Så skönt att ha henne här hemma. Nu återstår bara vinterns projekt som är motorbyte. Har ett staket som ska bytas först men sen är det båtmotorns tur att bli utbytt. Gäller ju att ha saker inplanerade så man inte är helt sysslolös menar jag.

Till middag igår åt vi bakad potatis med olika röror. Så gott! Flera år sedan sist jag åt det. En underskattad maträtt som vi kommer återuppta och äta oftare här hemma.


Efter middagen spelade vi spel. Jakten på den försvunna diamanten blev det. Jag slog rekord i att vinna. Endast tre tärningskast så var tävlingen avklarad och jag stod som segrare! Såklart ville övrgia familjen spela en omgång till för att ha en chans på revansch. Det fick dem inte. Jag vann igen. Jag var verkligen i hög form!

Blev sen lite kollande på Doobbidoo innan jag somnade i soffan. Som jag brukar göra på fredagarna.

//Sofie