09 september 2019

Sjukdag

Det onda i örat har inte gett med sig. Fick bli en sjukdag hemma idag för att ringa till vårdcentralen och för att få det uppkollat. Kom därifrån med droppar som jag ska ta och förhoppningsvis ska det bli bättre. Har känt mig till och från. Ena stunden som vanligt, men nu i eftermiddag har jag gått från att svettas och klä av mig till att frysa. Hej feber...

Skulle gått på zonterapi idag men fick ställa in det. Hoppas jag ska kunna bli piggare så jag kan åka och jobba igen som vanligt imorgon. Hatar att vara sjuk. Klättrar på väggarna här hemma bara efter en dag. Ändå har jag gjort lite små grejer för att inte bli för rastlös. Rensat i Leahs garderob och beställt nytt av det jag upptäckte att hon behövde.

Barnen ska snart iväg på fotbollsträning och jag ska försöka orka göra middag.

Roligare en så är det inte just nu.


Efter att jag varit på vårdcentralen i förmiddags så gick jag en liten sväng med Ebbe för att rasta av honom. Gick förbi min nagelsalong och hoppade in för att boka en tid. De hade en ledig redan då så jag fick naglarna fina nästan direkt, helt klar dagens bästa:-) Grönt och fint fick det bli!

//Sofie 

Inga kommentarer: