29 september 2019

En runda på stan


Vi körde på mysfrulle här hemma igår. Pontus åkte iväg och köpte nybakat bröd, finns det något godare?

Jag måste tipsa om det här supergoda brödet! Säljs på ICA, men jag är inte helt säker på namnet. Tror det heter typ Müslibröd eller något liknande. Innehåller massa gott som gör brödet väldigt saftigt och smakrikt. En favorit hos mig.

På förmiddagen sen så kom mamma och pappa med barnen. De hade med sig fikabröd så kaffet sattes på och så hade vi en fikastund innan vi for vidare för en tur in till stan.


Lönehelg plus jippo för Världens Barn så det var mycket folk på stan. Leah passade på att hoppa hopprep för att samla in pengar. För varje hopp som alla barn hoppade så skänkte flera olika företag en krona per hopp till Världens Barn. Vilken bra idé! Leah hoppade för glatta livet.


Det blev en del shopping sen, men inget för min egen del. Det var barnen som hade med sig sina egna plånböcker och shoppade loss. Hugo hittade bland annat den här Fortnite tröjan som han köpte. Första gången någonsin som Hugo köper kläder själv. Eller ja, förutom fotbollströjor då.


Leah provade också tröjor och hade lite beslutsångest över vilken hon skulle välja. För när hon handlar ur egen plånbok så tänks det sparsamt:-) Jag tyckte hon kunde köpt båda för hon gillade dem så mycket (och stod och velade i en mindre oändlighet) plus att de var billigare då man fick 25 % rabatt, men hon lyckades välja en av tröjorna till sist.


Jag fick istället vara packåsna och bära alla kassarna. Vi hade en sån mysig dag på stan jag och barnen. Inget bråk och inget tjafs utan vi hade det så himla bra. En riktigt rolig dag hade vi.

Vi blev kvar länge på stan och lagom när vi parkerade bilen hemma så kom regnet. Tajming ändå.

Blev en sen lunch och därefter så la jag mig och läste/vilade en stund innan jag taggade och drog till gymmet.


Det var väldigt lugnt med folk där en sen lördagseftermiddag.

När jag kom hem sen blev det en kvällspromenad med Ebbe och Pontus innan vi gick in och åt nybakad pizza till middag. Vi försökt oss även på att spela spel tillsammans men vi gjorde misstaget att försöka oss på ett nytt spel som ingen av oss spelat tidigare. Humöret var väl sisådär på oss alla särskilt eftersom det var väldigt krångliga regler på det där spelet. Slutade med att vi avbröt och hade myskväll framför tv:n istället.

Vi får ta en spelrunda nästa helg istället. Barnen var sugna på Monopol så vi kanske spelar det då. Det spelet har vi ju spelat några gånger tidigare så det kanske är bättre för allas spelhumör:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: