23 september 2019

Tränat, städat och promenerat

Gårdagens söndag började med att Leah hade innebandyträning. Jag skjutsade dit henne och under tiden hon tränade innebandy så åkte jag och tränade på gymmet. Det har känts bra i helgen när jag tränat så hoppas det får hålla i sig nu.


Leah fick med sig en kompis hem efter sin träning. Jag och Pontus började greja i ordning med båten. Eller Pontus plockade ur allt som ska tas ur båten och jag försökte finna plats att ställa alla grejerna i källaren.

Vi har haft en massa saker stående som ska iväg till loppis, men som vi aldrig hunnit med att köra iväg dit. Så igår löste vi det med att packa in allt i bilen och köra ut det till svärföräldrarna. Smart va?🙂


Svärmor är snäll och ska köra grejerna till en loppis i veckan åt oss. Körde iväg sakerna dit så vi skulle kunna få plats för all förvaring av båtsakerna. I år ska ju båtmotorn bytas och det drar med sig lite mer vilket innebär att vi tömde båten mer en vad vi annars brukar göra.

Alla dessa saker man har! Får panik på mängden och bristen på att kunna förvara allt.

På kvällen blev det en promenad i Sommen tillsammans med Emelie. Jättekul att ses och prata av sig lite. Skönt med en promenad också. Till och med Ebbe var trött när vi kom hem sen.

Haft en väldigt lugn och skön helg! Energidepåerna är påfyllda så nu är vi taggade på den nya veckan🙂

//Sofie

Inga kommentarer: