07 september 2019

Några favoriter

Här kommer fyra favoriter som jag kör hårt med för tillfället. Jag är ju lite efter allt och alla så säkert inga nyheter för de coola som hänger med till punkt och pricka, men till er andra kanske det kan vara något som tipsar:-)

This Country

En så himla rolig brittisk serie! Serien som handlar om att BBC åker ut på landsbygden för att göra en dokumentär om hur ungdomarna som bor kvar där när alla andra flyttat iväg har det. Man får följa kusinerna och bästisarna Kurtan och Kerry. Det är en rätt mörk "fejkdokumentär" som är så himla bra och rolig!

De båda säsongerna finns att se på SVTPlay!


Hallon/lakrits ballerina

Hittade dem av en slump när jag gick förbi kexhyllan. Hallon lakrits är en sån underbar kombination! Var bara tvungen att köpa ett paket och testa! Så himla goda, mycket godare en vanliga ballerina i min mening. Inte enligt övriga familjens tyckte dock. Men vad gör det? Mer Hallon och lakrits ballerina till mig:-)


Fördomspodden

Här är jag verkligen sist på bollen, men vilken rolig podd! Kändisar som intervjuas på ett annorlunda och fördomsfullt sätt. Första avsnitt jag lyssnade på (och också det bästa enligt mig) var med Jonatan Unge.

Det negativa är väl att det är så mycket reklam! Det förstör flytet i podden tycker jag. Annars så är den en riktig favorit och jag har lyssnat igenom alla avsnitten.



Lejonkungen 2019

Alltså jag inte sett senaste filmen, men skulle så gärna vilja. Älskar Lejonkungen! Jag och barnen har kört hårt på musiken istället på Spotify. Beyoncés "Spirit" och Elton Johns "Never too late" är ju helt underbart bra! För att inte tala om all annan musik från Lejonkungen. Älskar't! Ska bara ta tag i och försöka se filmen också:-) 


//Sofie 

Inga kommentarer: