16 september 2019

En måndag i mitten av september


Måndag och vi har vanlig vardag igen! Ingen som ligger hemma och är sjuk eller något vabbande. Njuter så länge det varar. Jag är inte hundra i kroppen då jag fortfarande hostar och snorar, men det är bra mycket bättre mot förra veckan.

Får ta det lugnt och inte skynda på för fort med träning. Fast jag har gått två promenader idag. Jag försöker att komma ut på lunchen och gå en sväng varje dag. Behöver få luft i lungorna och röra lite på mig när jag mest sitter inne vid en dator hela dagarna.

Ikväll tog jag med Ebbe på kvällspromenad. Lyssnade på podd och njöt av det fina höstvädret. Fick sån höstfeeling att jag till och med tände massa ljus när jag kom hem. Det händer inte så ofta. Jag har lite småfobi för att ha massa ljus tända. Ser framför mig att katten välter ner ett av ljusen och sen hur hela huset står i lågor.

Men huset klarade sig undan att bli nedbränt den här gången vilket jag är glad för.

Däremot känner jag att jag är helt slut på energi nu. Har inte samma ork i kroppen och det är ju alltid den som kommer tillbaka sist när man varit dålig.

Det blir en tidig kväll i sängen med en bok helt enkelt. Eller i gungstolen framför braskaminen. Svåra beslut som ska tas så här på kvällskvisten.

//Sofie  

Inga kommentarer: