15 februari 2020

Gårdagens alla hjärtans dag

Den spenderade vi i sporthallen och sista rycket av sportlovscupen.

Jag åkte först in och lämnade Hugo och hans kompis på morgonen då de hade samling vid kvart i åtta. Hann därefter med ett träningspass på gymmet. Så lyxigt å kunna träna en fredag förmiddag!


Sen for jag hem för att hämta Leah och åkte in till sporthallen igen.

De spelade flera matcher både Hugo och Leah. När det blev en längre lucka mellan matcherna passade jag på att gå hundpromenad med Ebbe. Det var sånt fint väder igår, så riktig skönt att komma ut från sporthallen en stund.


Det har var varierande resultat i matcherna och tyvärr blev det mest förluster.


När ett barn börjar spela lite väl tufft på planen sitter det en mor högst upp på läkaren och undrar vems unge det där egentligen är...Modern var inte speciellt stolt över sitt barn just då. 

Efter att alla matcher var spelade så torkades förlusttårarna bort och vi åkte för att äta lunch.

När vi kom hem igen var det som att hela familjen var helt dränerad på energi. Vi la oss och vilade middag allihopa. Det var välbehövligt för oss alla kände jag.

Sen gjorde Leah sig i ordning för att dra på disco på kvällen. Hugo var inte så intresserad av att gå så han stannade hemma med mamma å pappa.


Passade på att gå en kvällspromenad med Ebbe efter att jag lämnat av fröken till discot. Skönt med frisk kvällsluft i lungorna!

Alla hjärtans dag var det ju igår med. Sociala medier svämmade över av alla mysiga middagar som alla åt igår. Vår middag?


Hade ingen energi till att laga något annat men det var gott det här med🙂

Till efterrätt blev det kärleksbakelse framför "På Spåret".


Så spännande och jämn semifinal det var! Tyvärr åkte ju mina favoriter Jonthan och Cecilia ut. Hade hoppats få se dem i finalen.

//Sofie   

Inga kommentarer: