13 februari 2020

Innebandydag

Hugo och Leah är återigen med och spelar i Sportlovscupen. En återkommande tradition här i stan för alla skolbarn. De började spela sina matcher redan igår, men då kunde inte jag vara med och se något tyvärr då jag jobbade hela dagen. Men idag kunde jag vara med och kolla!

Jag var och lämnade av Leah till hennes första match i morse vid halv åtta (ingen sovmorgon här inte), kollade på den matchen och sen drog jag och tränade innan jag åkte tillbaka för att se deras andra match.



Sen har dagen rullat på med att åka och skjutsa och lämna barn till matcher och däremellan har jag gått promenader i det fina vädret med Ebbe som behövdes rastas.

Sista matchen spelade Leahs lag vid kvart över fyra så det har verkligen varit en lång dag för dem i idrottshallen. Det som är extra kul är att alla barn som deltar i Sportlovscupen får gratis inträde till badhuset och även möjlighet att spela en omgång bowling gratis. Så barnen har sysselsatt sig rätt bra mellan matcherna.


Det var blandade resultat i matcherna. Hugos klass fick en vinst vilket var superkul då det gått lite trögt för deras lag.

Leahs klass vann också, men förlorade de två sista matcherna vilket tog fram Leahs värsta tävlingshumör. Det i kombination med trötthet, lågt blodsocker och så två förlust matcher på rad var ingen hit alltså.

Ja herre min gud jag var helt slut efter en dag i sporthallen med alla barn och den höga ljudnivån.

Hugo har en kompis som ska sova över här inatt så vi har en lugn kväll här efter en intensiv dag. Men det blir ingen sovmorgon imorgon heller. Hugos första match börjar 08.00....Är det sportlov så är det:-) 

//Sofie  

Inga kommentarer: