15 februari 2020

Min jäkla rygg

Lördag idag! Såna planer vi hade för den här dagen och det ändrades helt.

Jag började känna av ryggen igår, men det är ju inte helt ovanligt när det kommer till mig. Jag får ibland ont men det brukar ju gå över.

Så idag på morgonen efter frukosten så hoppade jag i kläderna och drog in till stan en sväng.


Var så himla sugen på loppisar så åkte in och besökte de som finns här i stan. Hittade inget som fick följa med hem, men det gjorde inget. Det är bara så mysigt att gå och strosa omkring och se vad som finns.

Men sen på väg tillbaka till bilen trampade jag snett och jävlar vad det högg till i ryggen.

Fick så ont så jag hade svårt att sätta mig i bilen. Väl hemma började jag kurerar mig med värmekudde, salva och värktabletter. Har väl gott sådär... Jag lyckades lägga mig på sängen och vilade en stund men så fort jag började röra mig igen så gjorde det ont.


Det gör ont på vänster sida och det liksom stråkar ner i skinkan. Bäst är det när jag ligger ner eller går. Sitter jag eller står upp gör det som ondast.

Jag och Hugo skulle följa med pappa och Erik in och se när LHC spöar skiten ur Hv71 inför full hemmaarena, men jag har så ont så jag kunde bara inte åka med in. Det roligaste jag sett fram emot på hela helgen. Jävla piss lördag... Hugo kom iallafall iväg och jag får väl supporta Cluben hemifrån soffan. Inte alls detsamma men men. Jag hoppas mest att det onda ska släppa eller bli iallafall börja bli bättre. Så här ont vet jag inte om jag haft innan innan stackars rygg/skinka.

//Sofie 

Inga kommentarer: