19 februari 2024

En lördag i februari

Lördagen bjöd på sooool! Pontus åkte med Leah på bortamatch på morgonen. Hade gärna följt med men ryggen satte stopp. Men jag fick med mig Ebbe och Hugo ut på en liten promenad i det fina vädret. 


Det har ju slagit om till mildare väder och all snö har därmed börjat smälta bort. Det har gjort att det är såna sjuka mängder vatten överallt i skogen nu. Här brukar det i normala fall vara en liten bäck nu är det som en hel sjö. 


Återigen var det inget högt promenadtempo men väldigt skönt att få luft i lungorna och få njuta av solen i ansiktet. 

Det roliga med att gå i skogen när det är snö är att man ser så många spår från olika djur. 

Dessa stora spår såg vi längst hela vår promenad men har dock ingen aning vad de kommer från. 


Som sagt promenad blev det men fick säga till mitt sällskap att de var tvungna att vänta in mig flera gånger. 


Ebbes favorit syssla när det är snö är att rulla runt i den. 


Tur jag hade promenadsällskap för skosnören gick upp och det är en omöjlighet för mig att kunna böja mig så pass för att kunna knyta just nu. 

Det och sätta på mig strumpor är livets stora utmaningar just nu. Strumporna blir extra svår med tanke på att jag inte tål att nån rör min fötter. 

När Pontus hjälper mig och råkar ta i foten så dör jag av skratt och det i sin tur gör att jag håller på att dö av smärta då jag inte kan skratta utan att få ont. Moment 22 det där. 


Jag, Hugo och Leah hade inplanerat att åka på LHC-Luleå matchen med pappa och Erik på eftermiddagen. Pontus skulle ha whiskeykväll här hemma med kompisar så vi hade planerat att fly fältet. 


Hade hoppats att mim rygg skulle blivit bättre men jag kan ju inte sitta så jag fick hoppa över att följa med. 


Men hängde med mamma undertiden de var iväg. Hon och Tilde skulle till Sharpman en sväng så följde med dit. 


Tilde hittade en massa grejer till Ebbe som hon ville köpa. 

Blev även en fika (ståendes för min del). En hjärtkaka med ett hjärta i mitt liv❤️


Blev bjudna på middag som mamma lagat och när hockeyfolket kommit tillbaka kollade vi på melodifestivalen. Tycker det var bland det sämsta? Gunilla Persson, är det den nivån vi har? Nej, inget för mig alltså... 


Väl hemma igen så hade Pontus fortfarande besök så vi smet upp till våra sovrum. Hade så ont i ryggen så hade svårt att somna. Låg och slökollade på gamla Sex and The City avsnitt och tillsist lyckades jag somna. 



//Sofie

Inga kommentarer: