13 februari 2024

Söndagen som var

En helg utan matcher eller träningar hör inte till vanligheterna i vårt hus. Har försökt njuta av att inte ha massa tider att passa och massa skjutsande att göra. 


Hugo och jag åt frukost i soffan och kollade på tre avsnitt av Historiätarna. Det var den morgonen och förmiddagen. 


Fick sen med mig både hund och son på långpromenad. 


Det är ett riktigt vinterlandskap ute. Känns som vi haft det hela den här vintern? Då tycker jag att sommaren som kommer ska bli en riktigt fin, varm och solig sommar. En riktig vinter kräver en riktig sommar. 


Jag blev sugen på våfflor så på eftermiddagen ställde jag mig och gräddade ett gäng. Jag avskyr egentligen att grädda våfflor. Det är lika tråkigt som att steka pannkakor. Jag tycker matlagning i stort är tråkigt men steka pannkakor tar det till en helt ny nivå av tråkighet. Tur mina barn har en farmor och mormor som gräddat mycket pannkakor till dem genom åren. Pontus är nämligen inte heller något fan av att steka pannkakor i mängder. 

Ägnade även lite tid åt tråksaker såsom tvättstugan, vattnade blommor, dammsög och sånt där. Hamnade sen i soffan med Ebbe. Han sov och jag läste. Rätt som det var så var det kväll. Pontus fixade en god kycklingpasta till middag och sen förberede jag inför morgondagen.


Jo, en riktigt kul grej hände denna söndag! Vi bokade en resa så i början av juni åker vi på familjesemester (med mina föräldrar, syskon och barn) till fina Rhodos! Om det ska bli underbart? Det ska det verkligen. Bara grejen att ha något att se fram emot. Det är som bekant halvagrejen🙂



//Sofie


//Sofie

Inga kommentarer: