14 februari 2024

Isande väder

Vilket skitväder det var i måndags. Underkylt regn som gjorde vägarna hemska och bilarna till isklumpar. 


Åkte och tränade på morgonen och som tur är hade jag kommit ihåg att sätta i värmaren kvällen innan. Eller okej Pontus hade kommit ihåg. Men när jag kom ut till bilen en timme senare från gymmet var bilen som en isbit...

Fick hacka loss ishelveten som blivit på rutorna med isskrapan. Våren och värmen vart är ni? 

Barnen har sportlov den här veckan! Jag ska vara ledig med dem på fredag är tanken. 


Pontus gjorde panerad fisk till kvällens middag och jag lyxade till det med att dricka upp det sista ur vinflaskan som var kvar från helgen. Att jag inte kommit på det här med att dricka alkohol på vardagar innan är ju ett mysterium. Bästa lifehacket för att slippa skjutsa barn till träningar ju! 


Skoja. Jag hällde upp ett glas vin och sen slog det mig att Hugo hade ju träning senare men Pontus sa att han kunde köra in honom. Hade helt glömt bort att han skulle skjutsas, men som tur var löste det sig ju. 


Leah drog iväg och sov hos en kompis och Hugo åkte till farmor och farfar efter träningen då han skulle åka skidor i backen dagen efter. 


Själv var jag bara tvungen att läsa ut boken jag höll på med då den var såååå spännande. Så sen fick jag leta fram en annan att läsa dagen efter på tåget. Många böcker som blivit lästa hittills i år. Tågförseningarna är en bidragande orsak. Inget ont som inte har något gott med sig. Eller?



//Sofie 


Inga kommentarer: