24 februari 2024

Halvdag

Det gick ju inte klockrent att jobba i onsdags då ryggen kändes mer död än levande på eftermiddagen/kvällen. Så bestämde med chefen att jag skulle köra på halvdagar torsdag och fredag för att skona ryggen. 


Så vid 12-tiden i torsdags stämplade jag ut och skulle ta tåget hem. Som jag missade mitt pucko... Det tar ju lite längre tid för mig att gå från jobbet till stationen och när jag kommer att fram står det ett tåg redan inne. Men det är ju inte det tåget jag ska åka med tänker jag och drar ner på takten. När det sen börjar åka inser jag att det där ju visst var tåget jag skulle åka med! 


Hade då sån tur att mamma var i stan med Minna. Så jag tog bussen ut till Tornby och möte upp dem på Ikea så kunde jag åka med dem hem istället för att vänta en evighet på nästa tåg. 

Vi åt lunch på Ikea ihoo med Anette och Minna passade på att visa upp alla sina fynd hon gjort på Normal innan vi åkte hemåt. 


Trevligt att få hänga lite mosters favorit. Det var ett tag sedan sist. 


Hemma igen blev det till att värma min älskade värmekudde och försöka vila ryggen. Värmekudden har verkligen varit min bästa vän senaste veckan. 



//Sofie



Inga kommentarer: