15 februari 2024

En paj rygg

 


Tisdagen började på gymmet med ett träningspass innan dagen fortsatte på sitt vanliga viss. Eller? 


Tog med ännu en ny bok som jag påbörjade på tåget. Ännu en Harlan Coben bok. Min åttonde på bara några veckor. Att jag skulle gilla spännings thriller hade jag inte trott innan jag började läsa Cobens böcker. Väldigt amerikanska men väldogt spännande. Tror dock att nästa bok får bli något annat för att bryta av lite. 


Jag var med om något nytt denna dag. Fick ont i ryggen. Ja, ont i ryggen har jag haft innan men aldrig såhär ont. Höll på att inte ta mig upp när jag var på toan. Hade klackar på fötterna så byte till kängorna för att skona den onda ryggen. Klämde även ett par värktabletter. Tänkte att nu går det nog över! Nej, nej, nej och åter nej.


Jag hade fullt upp med att ta mig hem. Så himla ont i ryggen. Det högg till som om någon tryckte in en kniv i ländryggen på mig vid vissa rörelser. Var rädd att jag inte skulle ta mig hem men jag lyckades hinna med tåget. 


Höll på att inte ta mig av då jag satte mig ner vilket var ett stort misstag. Jag kunde knappt ta mig upp sen. Tur det var tågets slutstation så jag inte behövde stressa av. 


Sen kom nästa grej. Att ta mig in i bilen och köra hem. Pontus var inte hemma så var liksom tvungen att ta mig hem själv. Det gick men det var inte lätt. Varje gång jag tryckte ner kopplingen högg det till. Fy fan tror aldrig jag varit med om en jobbigare hemresa från jobbet... 


Ja sen hade jag mest bara ont. Sitta ner var bara att glömma precis som att ligga ner. Stå upp och gå var det mest skonsamma. Även om det gjorde ont det med så var det inte lika illa. 


Ska aldrig mer ta en frisk ryggen förgiven efter det här. 



//Sofie

Inga kommentarer: