25 februari 2024

Övernattande gäster

Den här fredag körde jag också bara halvdag. Skulle kunna vänja mig vid det. Inte att ha ont alltså, men att jobba halvtid. Kanske inte med lönen som blir när man jobbar 50% men tänk så mycket av dagen som är kvar när man slutar! 


Den här dagen kom jag dessutom med tåget hem. Gick i god tid så jag säkert skulle hinna. Och jag fattade vilket tåg jag skulle åka med vilket underlättade det hela. 


Hugo möte upp mig på Willys sen och hjälpte till och handlade mat. Just det där att bära kassar funkar inte alls så då är det bra med bärhjälp. 

 

På eftermiddagen sen fick vi besök av Sandra, Leon, Linus och Gösta som skulle sova över natt. Pontus jobbade sent så Sandra var snäll och hjälpte till att hämta ett barn från innebandyträningen samt lämna ett annat barn som blev inkallad att spela match på kvällen. Jag fixade hamburgare och pommes till middag. Blev sen Fredagsmys i soffan framför Bäst i Test. Men jag hade så jäkla ont i ryggen under hela kvällen så jag var osociala och gick och la mig. Man blir trött av att gå omkring och ha ont. Jag somnade typ direkt jag la huvudet mot kudden. 



//Sofie

 

Inga kommentarer: