22 februari 2024

Sitta?

Sjukgymnasten sjukskrev mig helt till i mitten av nästa vecka, men då jag kände mig bättre så bestämde jag mig för att åka och jobba igår. 


Det gick ändå helt okej att ta mig till jobbet. Förmiddagen gick också okej. Kan ju fortfarande inte sitta så det blev en dag stående vid skrivbordet. Upptäckte dock framåt eftermiddagen att det inte var helt bra det heller. Stå sådär stilla är ju inget vidare det heller för ryggen. Som sjukgymnasten sa ska jag ju undvika statiska positioner....

Kollegorna hade kul åt att de där handikappsstöden vid toan kom till användning för första gången någonsin. Sån lyx att ha dessa att hålla sig i när man ska resa sig upp med ryggont! Ni anar inte så bra dessa är som hjälpmedel. 


Jag jobbade hela dagen men min rygg var helt föstörd sen på kvällen. Hade så himla ont trots att jag tagit mina tabletter som jag skulle. Känns så hopplöst just nu. Ska det aldrig bli bättre? Jag har inte suttit ner ordentligt på över en vecka nu. När familjen sitter vid matbordet och äter så står jag vid köksbänken. Kul är inte livet alltid nej. Håller tummarna för att det vänder snarast. 



//Sofie

Inga kommentarer: