24 juli 2013

5 Kamp och Grillkväll

Hade en jättebra kväll igår hemma hos Emelie och Dennis! Det var vi och så Maria, Daniel, Malin och Erik. Startade med gott dricka och 5 kamp. Jätteroliga grenar men tyvärr så förlorade vårt lag trots vårt tappra kämpande:)

Tog upp kampen igen senare på kvällen i musikquiz men vi fick stryk även där. Jag suger ju i och för sig i musikfrågor så jag bidrog väl inget direkt till laget men de andra kämpade på bra och det blev många skratt:)

Får ta en kväll snart igen så vi får revansch!

De andra avslutade kvällen (eller natten) men att ta sig ett nattbad men det hoppade jag och Pontus. Jag frös i kombination med badkruka å Pontus var bara onykter


Men gud så suddig bild! Eller? Gahh vet inte hur jag ändrar. Orkar inte. Den får duga. Får faktiskt inte bort den. Men ungefär så här suddig var väl någras syn i slutet av kvällen:)

Brukar inte tycka om att lägga upp samma bilder fast på olika forum men den enda bilden jag tog under kvällen var denna som jag la upp på instagram men så här suddig är den ju inte där. Jaja strunt sak samma. Nu ska jag äta korv med börd!

//Sofie

Inga kommentarer: