21 juli 2013

Att hitta rätt är inte alltid så lätt

Men vi tog oss faktiskt både dit och hem om än med lite ofrivilliga omvägar:)

Inte alltid lätt att hitta rätt även om man har en GPS. Speciellt när den inte alltid ville samarbeta med oss. Men vi fick oss en riktigt roadtrip och det är ju aldrig fel. En del skratt också så magmusklerna fick jobba lite också. Så nu ser vi bra ut på beachen igen:)

Vi hade jättetur med platser när vi kom till Ullevi. Vi var där en halvtimme innan insläpp och lyckades få platser i området längst fram! Såg jättebra och Robbie är ju som alltid helt underbart fantastiskt bra! Vi läste dagen efter att han fått dåliga recensioner men det förstår vi inte alls. Fullsatt Ullevi med 61.000 personer och en galet bra Robbie Williams på scenen. Kan inte bli bättre. Han borde komma till Sverige varje år och göra en konsert för man får världens energikick som varar i ett år efter att ha sett honom live. Jag lovar:)

En riktigt entertainer. Men nästan så vi hade velat ha sittplats. Det kändes i benen efter man stått upp i över 6 timmar. Nästan så vi hade velat ha sittplats där ett tag men är man på konsert så är det ju STÅplats som gäller! Vilken tryck:) Tänk er hela Ullevi stå upp och sjunga "Angels" i kör, underbart.



Jennie hon väntade och väntade och väntade och väntade...
Tillslut så kom han ju äntligen! Storartad entré som sig bör:) 
Han riktigt flög ner till scenen



Taggade till tusen! 
Temat för kvällen var typ gigantiska mega huvuden av Robbie. Här är ett av dem. Det kom även ballonger ur denna:) 
Här var ett annat tjusigt huvud med trapp och allt:) 
Avslutningsvis ett självlysande huvud där han sitter i munnen och sjunger Angels. Så fint!


Bilderna är tagna med mobil så därav kvalitén. Tyckte när jag tog bilderna att de blev ju bra! Men när vi kom hem och kollade igenom alla var flera faktiskt bara ren skit, jättesuddiga och dana. Så jämfört med dem så är dessa bilderna rena rama proffsfotona:) 

Nu ska jag sova. Kom hem sent igår natt och gick upp rätt tidigt idag och sen varit full rulle så nu är mina krafter slut. Tog dessutom skitlång tid att sätta ihop det här inlägget då bilderna inte gick att ladda upp. Men ni vet vad man säger. Skam den som ger sig! 

//Sofie

Inga kommentarer: