29 juli 2013

Hej Hopp Lilla Blogg

Är effektiv, äter och bloggar samtidigt:) Lite stressad då vi snart ska iväg men man kan väl göra flera saker samtidigt:) 

Gårdagen var en väldigt grå dag. Eller inte till och börja med. Sprang en runda på morgonen och det var så jäkla varmt! Tror aldrig jag varit så svettig i hela mitt liv tidigare, typ. Helt sjukt men det har ju varit tryckande värme ute de senaste dagarna. Det har blandats upp med både åska och regn men idag känns vädret bättre. Hoppas det fortsätter så. 

Handlade bil igår också. I spöregnet åkte vi med både barn och hund till Motala för å kika på en som Pontus hittat på Blocket. Blev ett köp och den verkar vara en bra bil. Hoppas vi gjort ett bra köp! Vi är ju beroende av två bilar när vi bor som vi gör. Jag hade mycket hellre lagt de där sparpengarna på något annat men men bil måste vi ju ha som sagt. 

Hade en lugn kväll igår då Pontus åkte ut på rodd och fick både Hugo och Leah med sig. Jag och Poker gick långpromenad (själva, försökte ragga sällskap men ingen kunde..) och sen fortsatte jag mitt projekt att gå igenom,tömma och sortera alla bilder jag har på min telefon. Kan meddela att jag aldrig gjort det tidigare och trots att jag satt timmar igår så har jag fortfarande ungefär hälften kvar....Segt. 

Idag kickar sommarodden igång och det är tävling i Malexander. Börjar först ikväll men vi ska åka med Pontus föräldrar och deras båt dit så vi ska snart ge oss iväg. Bara packa allt som vi ska ha med oss först. 

Visst det var tråkigt att behöva skaffa en annan bil så där huxflux men jag är rätt glad att jag slipper den där polon nu. Tycker faktiskt vi bytt upp oss en aning:) 


//Sofie


Inga kommentarer: