24 juli 2013

Mysig Onsdag


Haft en jättebra dag idag! Älskar när hela familjen är lediga tillsammans. Barnen har varit riktigt snälla och lekt fint tillsammans hela dan. Brukar vara tvärtom när de varit iväg. Då är det som att de uppfört sig så bra så när de kommer hem igen måste de å utlopp för allt på en och samma gång. Gnälligt och bråkigt brukar det vara. Men se inte idag!:) 

Storhandlat mat, städat och tvättat här hemma. Pontus har fortsatt måleriet. Det tar aldrig slut. Han har hunnit grundat allt och sen målat ena sidan en gång. Imorgon blir det en till omgång färg där och sen är det bara och fortsätta med de resterande tre sidorna. På fredag har vi lyckats få låna en skylift så då ska takkupan och det målas. Måla måla. Sa jag att vi skulle måla?:) 

Var och badade ikväll hela familjen. Så mysigt! Har ju en badplats som ligger 10 minuters bilväg härifrån och det är så mysigt där! Liten sjö så i den blir vattnet varmt. Där kan till och med jag bada. 

Det var vi och massa tyskar. En tysk dam bjöd Hugo och Leah på varsin godis varpå jag skulle säga tack och tänkte göra mig till och säga det på tyska men vad säger jag? Merci. Japp den där franskan jag läste i skolan vill aldrig släppa taget om mig:) Pinsamt var det då hon visade på deras dekal på bilen att de var från Tyskland. Som om jag inte visste det.. Fransktönt jag är. 

Nu laddas det inför semifinalen. Heja Heja Sverige! 

//Sofie



1 kommentar:

Jennie sa...

Men Sofie.. Spatsiba heter det ju!!!

/En som läst tyska