03 juli 2013

God Afton!

Ska alldeles alldeles straxt hoppa i säng. Har jobbat ikväll och precis sett klart ett reprisavsnitt av "historieätarna" (så himla bra program!) och imorgon är det jobbdags igen. Upp tidigt.

Så varför sitter jag då här? Jag måste bara få skriva av mig lite här. Det hör liksom till. Min lilla blogg måste vårdas:)

Barnen och jag har haft en skön dag idag med. Förutom Leahs extrema trotsperiod som yttrar sig i form av noll tålamod från fröken och hysteriska utbrott. Någon mer som känner igen det där? Blir så trött. Leah har väl aldrig haft några riktiga trotsperioder innan så det kommer väl allt på en och samma gång nu:)

Allt ska ifrågasättas och alla ska ske NU. Typ.

Men annars har vi haft en bra dag som sagt. Var hos Nettan en sväng och hälsade på. Fikade och barnen lekte å hittade gamla barnböcker som det lästes i. Nettans granne hade några kassar med barnkläder som hon ville bli av med som vi fick kika i. Hittade massa som var perfekt till Hugo och Leah. Fina klänningar och tröjor men även såna plagg som kan vara bra och ha som extra på dagis.

Så i eftermiddags innan jobbet tokrensade jag i barnens garderober för och få plats med allt.

Nej nu säger jag ta mig tusan god natt. Orkar inte skriva mer nu. Punkt slut.

//Sofie

Inga kommentarer: