26 juli 2013

Vilken dag

Våra barn har slagit alla rekord i dag. Jag har nog aldrig varit så trött på dem som jag varit idag. Helt otroliga. Leah har slängt sig ner på golvet och skrikit för precis allt. Allt. Hon hittade bland annat inte sin gosekanin (som låg precis bakom henne) och då måste man ju bryta ihop och skrika i 30 minuter. 

Nej jag är övertygad om att någon varit här och tagit min Hugo och Leah och byt ut dem mot två andra. Så här brukar de inte bete sig. Hoppas verkligen på en bättre dag imorgon. Sånt här suger musten ur en. Mer än så. Tappar orken till allt. 

Pontus han målar och målar och målar. Så himla segt. Tar sån tid! Han har målat hela dagen och ändå är det hur mycket som helst kvar. Då målar vi inte ens om hela huset utan bara vindskivorna. Men det ska ju både grundas en gång och sen toppmålas två gånger så det är tre målningar på varje ställe så kanske inte så konstigt att det tar tid. 

Men nästa år ska vi inte göra ett skit på huset när vi är lediga. Det är bestämt. 

Ingen som förresten har en bra billig bil till överst och vill sälja den? Vår lilla lilla polo har gett upp. Hela bakaxeln har brakat ihop så nu blir det skroten för den lilla pärlan. Tur ändå att det hände nu när vi är lediga och klara oss med en bil. Några veckor till i alla fall tills vi börjar jobba då måste vi ha fixat en till bil.

Nehepp nu blir det sängen. Imorgon blir det utflykt till Kolmården med hela familjen plus Jocke och Tina. 

Bäst och ladda batterierna ordentligt. Det lär nog behövas:) 

//Sofie

Inga kommentarer: