02 juli 2013

Dyra meloner

Fundera på att operera brösten och har suttit och kikat runt på nätet men fy så dyrt det är!

Haha nejdå skoja! Det var inte såna meloner jag syftade på i min fyndiga rubrik. Nej utan helt vanliga vattenmeloner. Hugo och Leah skulle prompt ha vattenmelon när vi var och handlade i affären förut . Jag ville ha honungsmelon. Slutade med att vi köpte både och. Samt korvbröd och två MER dricka som barnen också tiggde till sig. Jag fick en chock när jag skulle betala, 150 kr! För de få varorna, det kunde ju inte stämma! Jodå det kunde det för den där jävla vattenmelonen som vi köpte kostade hela 60 kr. Och då var det en liten jävla melon vi tog. Kanske därför den var dyr. Meloner är ju undantaget för i deras fall gäller ju regeln att ju större desto billigare och ju mindre desto dyrare.


Dyrt för så få varor anser jag. Annars har barnen och jag haft en väldigt mysig dag. Varit en sväng på jobbet och lämnat en grej, sen åkte vi och lekte i lekpark hela förmiddagen. Hann till och med med att avverka 2 stycken lekparker.

Lite handling och sen lunchtajm. Klippt klart det sista av gräset som jag inte hann med igår och dammsugit och plockat här hemma. Barnen har varit snälla och lekt fint tillsammans. Så skönt med såna dagar:)


"Mamma du måste klä av dig och gå ut om du ska äta sån!" skrek Leah till mig när jag tog en av de sista bitarna av melonen som blev över. Jag höll nämligen en predikan för Hugo och Leah om att om de skulle äta den där vattenmelonen så fick det ske ute och helst utan kläder då sånt kladdar något förjävligt. Ja menar är de ute och äter så kan de ju få spilla och kladda hur mycket de vill:)

Nej jag klädde inte av mig och gick ut och åt melon. Jag struntade i det. Ser ni ju vem det är som bestämmer i det här huset:)

//Sofie

Inga kommentarer: