26 juli 2013

MåBra Program

Några typer av program som jag tycker om att se på TV är program där de stylar om personer. Tycker det är såna härliga må bra program. Visst det handlar om yta men ändå om att man ska må bra med sig själv. Att klä sig snyggt efter sin kroppstyp och att få en ny frisyr som passar sitt ansikte. Små enkla medel som gör att man mår bra och känner sig snygg utan vare sig bantning, plastikoperationer eller något sånt trams. För vem vill inte känna sig fin och må bra?

Alla ser vi olika ut och alla kan vi se snygga ut!

Tycker om ett citat som faktiskt kommer från Paris Hilton (av alla människor) som typ lyder: "Det finns inga fula kvinnor bara lata". Och det stämmer ju. Fast jag skulle kanske byt ut ordet kvinnor mot människor. Man behöver inte lägga en evighet vare dag på sitt utseende (om man nu inte vill det) men med små små medel så kan man förbättra sitt utseende och må bättre.

Alla mår bra av att vårda både sitt inre och yttre. Det är något jag tror på i alla fall. Sen ska det ju inte gå till överdrift, vi lever ju faktiskt i landet lagom:)

Lagom det måste vara världens bästa ord. Ett ord vi svenska borde exportera till andra länder. Jag menar hur ofta använder man inte det ordet? Precis lagom ofta skulle jag vilja säga. Lagom lagom lagom. Det ska vara lagom.

Stilexperterna nummer 1 Trinny och Susannah 
//Sofie

3 kommentarer:

Jennie sa...

Hehe, vad komiskt. De pratade om just de där två på radion idag.
Att de använder sig av en teknik att bryta ner personen i fråga, i programmet där de stylar om folk på stan. Typ "de där kläderna, du ser ut som du vore 20 år äldre" osv. Så säger de till kameran att de inte trivs med sig själva. Sen får de nya kläder/hår och så är de så lyckliga. Typ att det är en taskig taktik, bryta ner för att på 4h få dem att känna sig skitfina, ända tills Trinny och Susannah åker hem. Typ så. Hörde aldrig hela!

j sa...

Tror det var en psykolog som pratade.

Zouphie sa...

Haha det håller jag inte alls med om:) Klart man vill ha hjälp att finna sin klädstil om man uppenbarligen är helt bakom flötet när det kommer till det. Precis som att man vill lära sig äta bra och riktigt mat om man nu har fastnat i den fällan. Eller få ordning på sin ekonomi om det är det som man har problem med i livet.

Vadå bryta ner och gå fram till på gatan? De är ju utvalda i förväg! Som allt annat är när det kommer till TV. Det ska verka impulsivt men det är det inte. Såg en gång ett bakom kulisserna program med en tjej som varit med och sökt till ett sånt program.

Finns nog någon psykolog där ute i världen som säger tvärtemot. Det brukar experter gör. Tycka tvärtemot varandra.

Och Tv är ju alltid Tv:)