18 juli 2013

Nostalgikväll i Vadstena

Blev inget tid över för bloggen min igår. Men det får jag ta igen idag:) Såklart sitter ni på spänn där hemma för att få höra vad min dag bestod av igår. Det som gjorde att jag inte hann med och blogga:) Jomen här kommer en sammanfattning av gårdagen.

Dagen började med ett läkarbesök som resulterade i en kur med penicillin. Infektion och svullnad i öronen. Läkaren kunde inte ens undersöka ordentligt så hon skrev ut en kur och sen ska jag på återbesök för och se om det lagt sig och hur det ser ut i öronen då.

Pappa kom och tog med sig Hugo en sväng på dan. De hade varit på motormuseet i Motala, badat och lekt i lekparker. Hugo var mer än nöjd när vi hämtade honom. Bubblat och berättat om allt de gjort.

Leah och jag hade mor och dottermys:) Var och badade i Hätte för första gången i år. Leah tyckte det var kul. I ett par timmar sen ville hon hitta på något annat. De tyska barnen förstod ju inte vad hon sa så hon tyckte vi kunde åka och hitta några andra roligare lekkamrater:)

Blev en sväng på stan och Leah fick köpa present till Hugo som fyller om några veckor. Passa på när storebror är iväg på annat håll. Jag hittade också en present som han ska få.

Sen var klockan lunchtajm så vi passade på att möta upp Pontus å äta tillsammans med honom.

När Pontus slutade jobbet sen kände vi att vi ville hitta på något. Eller jag kände att vi behövde det:) Vädret var ju på topp igår så åkte in en sväng till Vadstena och deras nostalgikvällar som de har på onsdagar om somrarna. Massa bilar och motorcyklar etc. Det var typ kaos med folk. Hur mycket som helst. Livrädd att barnen skulle försvinna. Hade med vagnen till Leah men efter ett tag ville ju inte hon sitta i den och Leah, ja Leah kan bara ge sig av. Går i väg i sin egen värld så henne får man ha koll på.

Men vi hade en riktigt mysig kväll och det blev lite kvällsmat där också innan vi åkte hem.

Dagens planer vet jag inte vad de är. Hade prata om att träffa Cissi med barn så får se om det blir av. Barnen behöver ju alltid leka av sig:)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Det ni. På återseende!

//Sofie




Inga kommentarer: