26 juli 2013

Blixtrar och Dunder

Gud vilket oväder det blev i går sen! Men det kändes i luften att det var på gång. Det brakade loss ordentligt här hemma. Spöregn, åska och blixtrar. Nej det är inte mysigt det är farligt. Strömmen gick här några gånger en kom faktiskt tillbaka rätt snart.

Igår på dan var vi annars i Eksjö med Pontus mormor. Hon hade tid på sjukhuset där så vi skjutsade henne dit. Blev en riktig familjeutflykt då Pontus följde med också till slut. Jag följde med in på sjukhuset och Pontus tog med barnen och roade dem under tiden:)

Hann med att äta lunch med på en jättebra pizzeria! Jag och Emelie har varit där en gång innan och de har verkligen supergod mat. Kommer dock inte ihåg namnet men den ligger jättefint i ett gammalt hus men en ån som rinner precis utanför.

Sen blev det inte så mycket gjort för när vi kom hem började ovädret som höll i sig till och från enda tills i morse.

Pontus var och hämtade skyliften tidigt idag och sen kom Sandra, Robban och Linus och åt frukost tillsammans med oss. Barnen lekte för fullt. Linus tycker om Hugos rum. Så mycket leksaker, så mycket bilar:)


Pontus ska måla idag och jag och barnen ska..Ja jag vet faktiskt inte. Hade planer men de blev tyvärr inte av så vi får försöka sysselsätta oss med annat:)

//Sofie



Inga kommentarer: