16 juli 2013

En Härlig Dag

Varit iväg hela dagen idag. Dagen började med plock här hemma. Dammsugning, renbäddning, och lite tvätt ja det gamla vanliga. Sen packade vi in oss i bilen och åkte och badade och lekte i lekpark. Mycket uppskattat av Hugo och Leah:) Till och med jag tog mig i vattnet. Men fy så kallt! Jag har blivit en riktig badkruka. Raka motsatsen från när jag var liten.

I eftermiddags var vi på 3års kalas. Fina Emma som fyller år idag. Riktigt härligt kalas med både tårta, presenter och sen kanske det som var mest uppskattat av alla, åka hölass efter traktor:)

Efter att ha kalasat så åkte vi och lämnade av byggnadsställning hemma hos Erik. Och satte upp den. Eller ja Pontus. Barnen stojade mest och jag gick en liten promenad med Poker under tiden.

Kom just hem med två väldigt trötta barn. De kommer säkert sova länge imorgon bara för vi ska upp skapligt. Jag har en tid hos läkaren i morgon bitti. Har äntligen tagit tag i och ringt så en läkare kan kolla i mina öron som kliar konstant. Har snart gjort det i 2 år så det var ju på tiden. Se vad hen säger om mina stackars öron.




//Sofie


Inga kommentarer: