08 november 2018

Ändrade jobbplaner

Det är megagrått väder ute även denna dag. Kollade på olika väderappar om det ska komma lite sol snart, men det verkar snålt på den fronten tyvärr... Kan ju alltid hoppas att väderprognoserna har fel:-)

Jag börjar sent idag så har varit och kört ett pass på gymmet på morgonen.


Ätit frukost, duschat och gjort mig klar så nu hade jag en stund över innan jag måste åka iväg.

När jag slutar i eftermiddag/kväll så ska blir det att åka och hämta Leah på hennes innebandy och sen måste jag komma ihåg och hämta en tårta jag beställd på bageriet.

Det är nämligen som så att den här veckan är min sista vecka på mitt nuvarande jobb. Jag var ju på möte förra veckan med alla cheferna angående min jobbsituation/mina bihålor och det blev snabba beslut om att jag ska få testa och komma från att jobba i barngrupp. Eller ja, komma ifrån att jobba nära människor överhuvudtaget. Alltså få testa och komma ifrån omsorgen.

Jag jobbar idag och imorgon fredag samt så blev det även måndag i nästa vecka, men sen så slutar jag där. Så därav att jag bakade igår för att ha något att bjuda alla fina barnen på. Till personalen var jag och beställde en tårta igår. Massa allergier och sånt att ta hänsyn till där med så jag orkade inte försöka baka något själv utan det får bli en tårta från favorit bageriet istället som jag bjuder på:-)

Ibland går det undan och är snabba beslut. Fast än vet jag inte helt hundra om vart jag ska vara och hur jag kommer jobba så hoppas jag kommer få svar på det idag.

Nu måste jag visst åka! Tjineling på er!

//Sofie 

Inga kommentarer: