04 november 2018

Division 1 hockey och tända ljus

Jocke och Tina hämtade upp mig och barnen igår och så for vi iväg för att kolla på när Taif möte Lindlöven.

Så himla längesen sist som jag var på hockey här i Tranås. Flera år sedan, jag kommer inte ens ihåg när det var om jag ska vara ärlig. Men det var väldigt roligt! En jämn och spännande match. Jag höll väl egentligen inte på något lag vilket först var lite tråkigt. Men sen gjorde Lindlöven 1-0 och jag blev så glad att jag skrek rätt ut så med andra ord var det Lindlöven jag höll på sen resten av matchen.

Nej, jag supportrar inte Taif. De var ju en gång i tiden gamla rivaler till LHC. Vet inte om det är därför men jag har verkligen aldrig hejat på Taif. Tyvärr förlorade Lindlöven som jag höll på och även LHC förlorade mot Frölunda och så vann HVasen stort mot Timrå. En jävla usel hockeylördag rent resultatmässig, men vi hade det rätt trevligt ändå:-)


Det var väldigt fint väder igår! Solen lyste och det piggade verkligen upp. Det märks att vi är på väg in i den mörkaste tiden på året. Jag mår riktigt dåligt när det är flera dagar på rad och det bara är mörkt och grått ute. Lite solljus gör stor skillnad för mig.


Jag hittade ett par jättefina skor inne på Lidl (av alla ställen) som jag inte kunde motstå att köpa. Så himla fina skor!

Jag har letat efter snygga vardagsskor som inte har klack. Jag tycker de är så svårt att hitta fina låga skor. Gympaskor är inget jag går i om jag inte ska ut med hunden, gå promenad eller typ greja i trädgården.

En del människor passar så himla bra i ett par snygga gympaskor matchat med klänning men jag känner mig inte alls bekväm/fin i det.

Dessa skor tyckte jag verkligen sammanfattade de jag var på jakt efter. Hoppas bara de håller med, man vet ju aldrig när de är köpa för endast 199 kronor. Kvalitén kanske inte är den bästa då, men jag hoppas på det bästa!


Efter hockeyn så hade det blivit superkallt ute! Det var till och med under nollan så höll på att frysa ihjäl. Vi var rätt hungriga alla så vi åkte och köpte med pizza/kebabrulle och åkte ut till svärföräldrarna en sväng och hälsade på.

Vi skulle ändå ut ditåt för att sätta lite ljus på gravar så tog ett matstopp där på vägen.

Där så fick vi återse katten Sture som varit på vift i flera månader hemifrån! Det var nog ingen som trodde att Sture, 15 år gammal, skulle komma tillbaka men det gjorde han igår.

Barnen var helt överlyckliga att få gosa med Sture igen. Fast man undrar ju vart han varit då han såg rätt välgödd ut och han var jättefin i pälsen efter så lång tid borta:-)


Vi åkte sen och tände ljus på gravar. Så himla kallt var det! Att jag aldrig lär mig. Overall eller termobyxor är det jag ska ha på mig när vi åker och tänder ljus på allhelgonafton, det är alltid svinkallt då.

Ställde mig och tog en jättevarm dusch när vi kom hem för att tina upp kroppen igen.

Nu är det söndag och det är en söndag i innebandyns tecken för vår del! Leah har cup nere i Jönköping hela dagen lång. Så nu ska vi ta och göra oss redo för att åka iväg på det. Hej på er!

//Sofie


1 kommentar:

Jennie sa...

Vilka fina strumpbyxor!