01 november 2018

Godmorgon November!

Klockan är inte ens 07 den första november och här sitter jag och skriver allaredan trots att jag är ledig. Hugo har innebandycup hela dagen lång så vi ska alldeles straxt åka iväg och lämna honom på den.

Blev inget skrivet här igår. Vi har problem med både dator och Internet till och från och det är så irriterande! Funderar på om vi måste uppdatera och köpa oss en ny dator snart. Sjukt tråkig grej att investera i men välbehövligt att ha en bra som funkar.

I tisdags kväll (efter ostmarschen och allt) så var det hockeykväll för hela familjen Gustavsson. Jag och Hugo drog till Linköping med pappa och kollade på Linköping-Djurgården och Leah, Pontus och Jocke åkte till Jönköping för att se på Brynäs-HV71.


LHC förlorade efter straffar men det var faktiskt ändå en rolig match och se. Fullsatt i arenan var det, vilket var inte igår! Så de var bra tryck hela hallen.

Tyckte mer synd om Leah som återigen fick se Brynäs förlora. Tror vi räknade ut att hon varit på närmare 10 Brynäsmatcher totalt och alla har Brynäs förlorat. Frågade Leah om hon var ledsen men hon ryckte bara på axlarna och sa att hon var rätt van:-)

Igår var Hugo iväg hela dagen och lekte med en kompis. Jag hann med ett gympass innan jag åkte till City Gross för att bunkra upp med mat då det ekade i frysboxen nere i källaren.Längesen den var så tom. Bra kunna köpa massa då finns det alltid något hemma att laga av.

Leah var och lekte med Alma under tiden så jag hämtade henne där efter jag handlat klart. När vi kom hem kom kusin Emma och lekte med Leah och Hugo kom hem från sin kompis.

Leah och Emma fick med sig Pontus !? att köra dem till stan så de kunde gå "bus eller godis" igår kväll. Pontus har aldrig följt med barnen när det varit påskkärringar eller något liknande innan. Han är inte så mycket för sånt där så vet inte vad Emma och Leah sa till honom igår som gjorde att han ställde upp:-)

Jag var så trött och sliten igår så jag gick och la mig jättetidigt. Läste och kollade på tv men sen så somnade jag som en stock. Jag vaknade när klockan ringde nu och jag har ju sovit många timmar i natt så borde ju vara utsövd, men jag kände mest för att somna om igen.

Jag är fasen inte hundra i kroppen även om jag känner mig mycket bättre. Jag börja bli väldigt frustrerad över det här. Att aldrig känna mig helt bra, alltid snorig och hostar slem och ingen energi över.

Jag läste om en som också hade kronisk bihåleinflammation och hon loggade sitt mående under en längre tid som hon tog med sig sen och visade läkaren. Då får man ju lite mer svart på vitt hur det är. Jag tycker det kan vara svårt att redogöra på bara nån minut när man sitter där hos läkaren för hundraelfte gången hur det verkligen varit senaste tiden. Tror jag ska börja göra så med faktiskt.

Men nu ska jag ta och sätta fart! Hugos innebandy börjar snart så bästa att vi åker!

//Sofie 

2 kommentarer:

Jennie sa...

Så gjorde jag med fast med min migrän och tog med till läkarn. 👍

Hannah sa...

Stackars Leah, redan härdad cynisk supporter :D